Discvr

menu zoek
cover Mediterrane keuken

Mediterrane keuken

Auteur:
Maljaars, C.
Uitgever:
Bohn Stafleu van Loghum

Als er een keuken die uitgebalanceerd, gezond en vooral smakelijk is, dan is dat wel de mediterrane keuken. Want groenten, graanproducten, olijjfolie, noten, fruit, mager vlees en vis spelen er de hoofdrol in. dat met dergelijke ingredienten eindeloos te combineren valt, laat het kookboek 'Mediterane keuken, recepten en tips' zien. Er staat uitgebreid in beschreven waar het mediterrane voedingspatroon uit bestaat en wat de positieve effecten van deze eetwijze zijn op diabetes. Dit is het eerste deel uit de serie"'Koken met diabetes". In deze sere verschijnen verder 'Feestelijk koken", 'Hollandse keuken'en 'Gezond koken'.

Boek gelezen 

Ratings:

  • Dit boek is nog door niemand gelezen

    Heb jij het boek wel gelezen? Schrijf dan als eerste een review voor dit boek.

    Boek gelezen