Overzichtelijke voedingstabellen voor de verschillende bloedgroepen - handige combinatielijsten voor het hele gezin. Volgens de bloedgroepentheorie van de Amerikaanse arts Peter J. D´Adamo is het effect dat voedingsmiddelen hebben op onze gezondheid in grote mate bepaald door onze bloedgroep. Zo hebben mensen met bloedgroep O er baat bij om regelmatig vlees op het menu te zetten, terwijl het voor iemand met bloedgroep AB beter is dat hij juist zo veel mogelijk vlees door vis vervangt. Om precies te weten welke voedingsmiddelen voor u in aanmerking komen en welke u beter kunt vermijden, biedt deze praktische voedingswijzer voor elke bloedgroep een gedetailleerd overzicht van de voornaamste producten, ingedeeld per voedingsgroep. Omdat heel wat mensen vaak voor twee personen of voor een heel gezin moeten koken, met mogelijk verschillende bloedgroepen, is het niet altijd even gemakkelijk om de bloedgroepentheorie in de praktijk om te zetten. Speciaal daarvoor heeft de auteur aparte voedingslijsten uitgewerkt, waarin de bloedgroepen met elkaar worden vergeleken. Dankzij deze handige combinatielijsten vindt u in een oogopslag welke ingredïenten voor de verschillende bloedgroepen aan te raden zijn, welke u altijd mag gebruiken en welke u beter van het menu kunt schrappen. Daarmee is dit boekje ook meteen een onmisbare hulp voor uw inkopen!