Discvr

menu zoek
cover Bitterzoet
67
3 ratings

Bitterzoet

Auteur:
Ellen De Vriend
Uitgever:
Uitgeverij Village

Iris doet wat veel mensen willen: verhuizen naar het buitenland. En om het maar direct goed te doen gaat ze naar Curacao. Samen met haar man Marc wordt ze manager van de gloednieuwe bed & breakfast The Lodge in Willemstad. Ze genieten met volle teugen van hun nieuwe leven in de Cariben: zon, zee en meer tijd voor elkaar. Maar dan wordt een jonge vrouw in zee vermoord. Het wordt Iris steeds duidelijker dat verschillende mensen belang hebben bij haar dood. Donkere wolken pakken zich samen boven het hoofd van Iris en haar eigen leven loopt uiteindelijk ook gevaar. Bitterzoet is een meeslepende thriller over een verraderlijke liefde en een gewone Nederlandse vrouw die in een nachtmerrie belandt. Roerloos wacht zij op wat toeslaat.

Boek gelezen 

Ratings:

  • 95

    Erg leuk verhaal, mooie beschrijvingen van Curaçao, goed uitgewerkte personages en goed plot. Een heerlijk verhaal om te lezen. Enige nadeel is dat het een vrij dun boek is.  

  • 10
  • 95

    Zomerthriller - leest lekker - aansprekend verhaal van paar (Mark en iris) dat naar de Caraïben verhuist en daar een B&B begint - ze hebben leuke collega's - maar dan een moord - Iris en Anne gaan op onderzoek uit en dan gebeurt er weer een… meer

    Zomerthriller - leest lekker - aansprekend verhaal van paar (Mark en iris) dat naar de Caraïben verhuist en daar een B&B begint - ze hebben leuke collega's - maar dan een moord - Iris en Anne gaan op onderzoek uit en dan gebeurt er weer een moord... Ik vond het zo een mooi boek dat ik het op 1 dag uitlas ik moest weten hoe het afliep.