Discvr

menu zoek
cover Eten als medicijn

Eten als medicijn

Auteur:
Dale Pinnock
Uitgever:
Carrera

Dale Pinnock, voormalig chef-kok, is voedingsdeskundige en een liefhebber van lekker eten. In Eten als medicijn combineert hij zijn wetenschappelijke kennis met zijn culinaire ervaring, en toont hij zijn inspirerende visie op koken en gezondheid. Hij gebruikt producten die lekker zijn én een medicinale werking hebben: mango voor een zuivere huid, pure chocola tegen een hoge bloeddruk, rode biet voor een goede leverfunctie, zalm tegen artritis. Van 85 alledaagse ingrediënten legt Dale de medicinale werking uit, welke van de 30 meest voorkomende ziektes je hiermee kunt verhelpen of voorkomen, en hoe je deze supergezonde ingrediënten eenvoudig in het dagelijks menu verwerkt.

Boek gelezen 

Ratings:

  • Dit boek is nog door niemand gelezen

    Heb jij het boek wel gelezen? Schrijf dan als eerste een review voor dit boek.

    Boek gelezen